Random bilder..


I sängen

Hej bloggen
Ligger just nu i sängen efter en timmes läsande. Har kommit igång rätt bra med läsandet, och det är ju ganska kul om man bara har en bra bok, vilket jag har nu.
Den heter "Sommar för evigt" och är den sista boken i en serie kan man säga, fast har bara läst tvåan och nu denna, hehe. Den är faktiskt bra. Den handlar om Belly som är tillsammans Jeremiah, och han friar till henne efter att hon fått reda på att han har varit otrogen. Belly förlåter honom och säger ja, men hennes känslor för Jeremiahs bror Conrad finns fortfarande kvar. Boken handlar verkligen om kärlek och om vem Belly i slutändan ska välja Conrad eller Jeremiah, så det ska bli spännande att få läsa slutet.

Idag var det även sista redovisningsdagen i skolan och jag redovisade 4 steg. Två i svenska - 20 & 21, ett i franska - 3 och ett i engelska - 23.
Allting gick ganska bra, och jag hoppas att jag får hyfsade betyg denna terminen, minst C, tack.
Efter skolan gick jag med Hannah på stan för att hon skulle köpa ansiktsfärg till volleybollsturneringen på fredag. Hennes lag ska vara Sverige kan man säga. Jag tror att mitt lag ska vara typ manga eller något, men jag vet inte riktigt. Ska snacka med laget imorgon.
Sen stack vi till Espresso House där Hannah bjöd på en Vanilla Latte med två påsar socker. Mums! RIktigt gott, älskar det. Efter det, typ vid halv fyra tiden så tog Hannah tåget och jag fick bege mig till Nova Kliniken där jag skulle vaccinera mig eftersom jag ska på semester snart.
Sprutan gjorde ont.. Men jag överlevde.
Jag fick lite godis av pappa efter, så då kändes det bättre. Efter Nova Kliniken åkte pappa och skulle kolla på ett hus, så jag och syrran satt i bilen och väntade under tiden, och det var då som jag började läsa i boken. Så det var ganska mysigt och hela dagen har varit mysig.
Ohh! Och när jag kom hem så hade min rengöring kommit, eftersom mamma beställde hem det i söndags, så nu kan jag ÄNTLIGEN tvätta ansiktet ordentligt så att alla mina finnar kan försvinna, tack. Lägger kanske upp en bild på det imorgon.
Härligt, men nu ska jag sova i alla fall, godnatt.
Hoppas eran dag också har varit bra, även fast snön tar över världen..

Puss Julia

Jobbar

Hej bloggen!
Sitter just nu och jobbar med lite svenska. Jag känner att jag ligger lite efter i det och måste få steget klart så att jag kan redovisa det senast på Tisdag nästa vecka. Har lite smått panik.. 
Jag fick åka hem från skolan idag, mitt under tiden vi skrev prov. Min mage gjorde så otroligt ont och jag kunde verkligen inte koncentrera mig på provet, därför tog jag bussen till sövdeborg, där mamma sen kom och hämtade mig. 
Jag får göra klart provet imorgon. Det var så störigt, för jag ville verkligen bli klar med det och jag kunde allt, men det gick bara inte när jag inte mådde bra. 
Sen påväg hem från sövdeborg kände jag att jag fick huvudvärk också, not good.. 
Innan vi körde enda hem, åkte vi in på tempo och handlade bullar och jag fick t.om. en julia tidning. Yey. 
Så den satt låg jag och läste i soffan när vi kom hem och sen kollade jag på film under tiden jag åt min bulle. Faktiskt ganska skönt, men nu när jag kände mig bättre, tyckte jag att det var dags att ta itu med jobbandet lite, eftersom jag ändå missade hela dagen idag. 

Önska mig lycka till med svenskan, för de går inte så värst bra, haha. 
Puss Julia 

Pluggar

Hej bloggen.
Just nu är det bara plugg plugg plugg för min del. Har prov på tisdag, två inlämningsuppgifter tills på torsdag och så kom jag nyss på att jag hade glömt bort att vi hade en inlämningsuppgift som vi skulle gjort på vår hemstudiedag i fredags som ska in på tisdag också.
Har lite smått panik, men jag tror att jag och Hannah gör den tillsammans imorgon, hehe.

Var på konfa innan idag. Vi var i kyrkan på gudstjänst, och det var ganska tråkigt faktiskt. Vi bara satt där och lyssnade..
Sen åkte jag och mamma hem och så började jag plugga medans syrran och pappa gjorde lussebullar, mums.
Så de blir väl att fika lite sen efter maten under tiden vi kollar på älskade solsidan.

Hoppas er dag har varit awesome, för de har inte min...
Puss Julia

Nya bilder

Tänkte lägga upp ett par bilder som jag nyss redigerade

Fredag + Lördag

Hej bloggen!
Igår var jag och Hannah i Malmö. Vi åkte in till Malmö med tåg nån gång på förmiddagen och sen shoppade vi lite snabbt på Gina Tricot. Egentligen hade jag inga pengar till att shoppa nåt, så Hannah var envis och köpte en tröja till mig, trots att jag sa nej.
Hon är så underbar. Världens bästa vän.
Efter Gina Tricot så stack vi till hennes frisör, där hon först klippte sig, och sen färgade utväxten. De tog två och en halv timme... Men det blev i alla fall jättebra.

Efter det stack vi till hennes mammas affär och hängde där lite, och sen åt vi på donken. Mums!
Tillslut gick vi till Royal och kollade på Breaking Dawn del 2. Riktigt bra. Fast Hannah fick lite skrattanfall mitt i filmen, haha.
Så det var jättekul.
Efter filmen tog vi tåget hem till hennes igen och så sov jag där tills idag.
Och idag har vi bara tagit de lugnt, men när jag kom hem satte jag igång att jobba och plugga inför provet på fredag som jag knappt kan något om. Panik.
Sexualkunskap, hehe.

Aja, hoppas att eran fredag och lördag har varit gutt.
Puss Julia