Egopix

Tjenixen.
Sitter här och tar lite egopix med mig själv under tiden jag lyssnar på Justin Biebers ny utkomna Believe Acoustic album. Så jävla bra!!


Helt osminkad, menmen...

Plugg..

Tjosan bloggen!
Sitter just nu och har för ett tag sedan pluggat klart för kvällen. Skrev klart hela sammanfattningslistan till provet på torsdag, så jag hoppas att allt är rätt nu, så är det bara att läsa på det så mycket som det går.
Jag började direkt när jag kom hem och jobbade till halv sex tiden ungefär, för då åt jag och sen fortsatte jag att jobba tills ungefär 20 minuter sedan.
Skönt att ha det gjort.
Nu lyssnar jag bara lite på musik och snackar lite med folk på facebook och bara tar det lugnt. Mamma och syrran är inte hemma ikväll, så jag får väl gå ner och göra pappa lite sällskap sen, han ser så forever alone ut..

Imorgon blir det konfa efter skolan med my wonderful friends. Efter det blir det väl mer plugg och sen sova.
Hoppas eran dag har varit kul.
 
-Julia

Going to tha bed

Nu blir det att lägga mig lite i sängen och läsa en stund innan jag ska sova. Efter shoppingen idag blev man ganska trött, och jag måste orka med morgondagen fastän jag har lite sovmorgon.
Så just nu ska jag först plocka undan allt mitt skolarbete och lägga ner det i skolväskan, och sen göra mig i ordning (borsta tänder, tvätta mig, mm.) och sen läsa.

I hope you enjoyed your day as much as I did bitches.
LUVYA!

-Julia

Dagens låt & Musikvideo


Ikväll 27/1-2013

Tjosan.

Efter shoppingen idag så har jag tagit det ganska lugnt. Jag har vikit lite tvätt som är mitt, ätit, myst med lillen(min kanin) och pluggat en ganska stor del av kvällen.
Vi ska ha prov i skolan på torsdag i biologi. Genetik och Evolution. Inte alls kul. Jag förstår knappt någonting alls, därför har jag suttit ikväll och jobbat satan med det. Det har väl gått ganska bra, men jag är ändå orolig inför provet. Tror verkligen att jag kommer faila.. Men jag hoppas på det bästa.
Imorgon får jag i alla fall skjuts till skolan av Albins pappa, så det blir sovmorgon, vilket även betyder att jag kan läsa lite längre ikväll. Nice!
Boken som jag läser nu är jättebra. Den heter The last song. Ni kanske har sett filmen med Miley Cyrus och Liam Hemsworth. Filmen är också jättebra. Ifsäg så är boken på engelska, men den är sjukt bra ändå. Älskar Nicholas Sparks.
Kan göra en bokrecension till den senare om ni vill.
Jepp, det var nog allt jag hade att skriva just nu.
Kika in senare för dagens låt och musikvideo.

-Julia

Nytt i garderoben



Senaste nytt i min garderob. Hollister Jeans 590:-
Fick inget direkt bra ljus i bilden, men man ser i alla fall lite av färgen på vissa bilder.

Var på shopping idag med Hannah på Emporia, så jag köpte dessa jeansen och underkläder. Tror inte att jag lägger ut någon bild på underkläderna, i alla fall inte ikväll.

Med bästavän ikväll

Hannah är den blonda. 
Haha, vi knäckte ägg på varandra i hennes dusch och sedan la vi mjöl ovanpå det, och sedan ännu ett lager ägg. Vi är helt sjuka. Vet egentligen inte varför vi gjorde, mest för skojs skull. 
Love you bästa vän!





Dagens låt

Dagens låt är Somewhere only we know, med Keane. Mest eftersom jag inte kan få låten ur mitt huvud. Den är såå bra.

Älskar Keane. Det finns fler bra låtar med dem som bland annat Everybody's Changing & Silenced By The Night.

22 Januari 2013

Hola amigos!
Haha, bara för att jag har blivit något av ett proffs på spanska nu, eller inte.. Suger verkligen på det, menmen.
Idag har det varit en kul dag i skolan. Det började med so föreläsning med Gina, och det var väl okej, efter det jobbade jag lite med uppgiften som vi fick av henne och sen gick jag på franska. Pluggade mest lite glosor där eftersom jag tyckte att det behövdes. Har nu lärt mig att hylla är étagère. Ascoolt att kunna det nu, ellerhur?
Efter franskan var det lunch och sen gick vi till spanska. Hannah, Filippa, Nelly och jag. När spanskan var slut så följde jag med Hannah till sin svenska och sen följde hon med mig på min, så jag fick rätt mycket svenska undanstökat, vilket är sjönt, för mitt steg är sjukt tråkigt. Jag ska nästan bara läsa låånga texter och göra en textanalys. Riktigt tråkigt och drygt. Längtar till steg 25, för då ska jag skriva berättelser, och det är jag bättre på.
Efter skolan gick Hannah, Moa och jag till stan eftersom Moa ville in på hm och kolla in de nya sakerna som hade kommit in. Hon köpte två tröjor, medans jag och Hannah nöjde oss med vars en latte/frapino på espresso house. Mådde riktigt illa efter att jag hade druckit upp den..
Oturligt nog var min och Moas buss försenad, så vi stod och frös ett tag, men det var bättre att den var försenad än att den var inställd´, vilket vi först trodde att den var.
När jag kom hem blev det att direkt gå upp på rummet och sätta igång Glee. Är helt beroende av den serien, men snart är den slut, i alla fall på den sidan som jag kollar på (http://swefilmer.com). Fast rekommenderar ändå sidan för de som gillar att kolla på film. De har nästan precis alla filmer och serier och allt med svensk undertext också. Jättebra för dem som inte förstår engelska så bra utan text.

Men japp, det var min dag. Till helgen ska jag hem till Hannah och sova över, och på lördag blir det nog shopping på emporia, men det är inte säkert de med shoppingen. Hoppas ändå, för jag har hittat ett par dösnygga jeans inne på H&M som jag jättegärna vill prova.Hehe.
Men ska kolla vidare på glee nu.

-Julia

Instagram - Nickleback


Klockren(!!!!!)

Dagens youtube klipp


Måste bara säga att dem är förjävla söta..

Saturday

Tjena
Tänkte egentligen blogga i förrigår, men hade jetlag fortfarande då, så jag var jättetrött när jag kom hem ifrån skolan.. Och igår var jag med Hannah hela kvällen & natten, så det blev inget bloggande.
Men nu har i alla fall Hannah åkt hem. Vi har haft jättekul. Har ätit en massa godis och spelat in en massa videosar, haha. Sen så kollade vi på lite film, det blev The Notebook, som är helt underbar och så kollade vi på nån som Nelly hade tipsat om, kommer inte ihåg vad den hette, men den var faktiskt ganska bra.
Älskar verkligen att kolla på film, så jag får väl kolla lite ikväll eftersom jag inte har annat planerat. Egentligen skulle Hannah ha färgat mitt hår, men det blev inte så. Vi orkade inte med det, men jag tror att syrran kanske kan göra det på mig senare idag.

Annars blir dagen väldigt tråkig. Faktiskt.. Jag får kanske se till att plugga lite. Vi fick instuderingsfrågor i torsdags som jag egentligen kan göra klart, om jag inte har annat för mig. Och så måste jag börja träna lite igen. Känner att kondisen är urkass. Tänkte springa lite på vår joggingsmaskin idag, men jag får se om jag orkar. Är ganska trött eftersom vi inte gick och la oss förrens halv tre - tre inatt.
Nästa helg blir det antagligena att träffa Emelie. Hon kommer till mig på fredag efter skolan och så vet jag inte hur länge hon stannar. Antingen åker hon hem på lördag eller så blir det på söndag. Vi får se när hon blir trött på mig och vill åka hem, haha.
Men aja, hoppas eran dag blir rolig!
- Julia

Musik 2012

Har ni sett dessa förut? 
Det är populär musik som producerats under åren som de har klippt ihop till en lång video. Själv har jag aldrig sett de från åren innan. Hittade den från 2012 för ett tag sedan, och kände mig tvungen att lägga ut och tipsa om dessa. 






Vilken av dem tycker ni är bäst?

Last day of holiday

Skolan börjar igen imorgon efter cirka tre veckors lov. Det vore en lögn om jag sa att jag verkligen inte vill till skolan och att jag hatar det, osv. Därför säger jag inte det, eftersom jag faktiskt, tro det eller inte, gillar skolan. 
Utan skolan skulle inte jag ha något att göra om dagarna. I skolan har jag alla kompisar som jag umgås med och det är i skolan som jag faktiskt har det roligast. 
Visst, arbetet kan vara tufft ibland också, men för det mesta så tycker jag om det också. När jag orkar. Annars är det bara piss och pina. 

Och nu, eftersom jag såklart fortfarande har jetlag, är jag väldigt trött, men jag måste tvinga mig själv att hålla mig vaken i ett par timmar till, annars kommer jag definitivt inte att orka imorgon. 
Mina kompisar och jag har bestämt oss för att verkligen ge gärnet denna terminen (och de andra terminerna ofc) och verkligen ta tag och jobba mer och försöka att höja våra betyg upp lite till. 
Hannah och jag har ganska stora planer eller vad man säger. Vi vill gå på en bra skola i Malmö, som man behöver bra betyg till för att komma in på, därför sätter vi ganska mycket press på oss själva nu. 
Efter gymnasiet hade vi även tänkt att resa bland annat till Australien och USA. Typ ett år, bara för att ta det lugnt och sen komma igång igen. 
Men vi får väl se hur det blir med det. Det är ju ganska många år till tills vi går ut gymnasiet, men det är bra att fundera i förhand lite så att man inte står där i sista minuten och inte vet hur man ska göra. 

Så, med det sagt - big day tomorrow. Upp tidigt, sätta klockan på ringing och ut i kylan. Är ju så van vid värme nu efter att ha varit i Thailand.. 
Försöker att vänja mig, men det kan ta lite minimalt med tid innan det sker. 
 
Haha. Ha en trevlig kväll och lev livet. 
- Julia 

Similan Island - Thailand


En bild från underbara Thailand. Vi var på en dagstur en dag, där vi åkte till en ö som heter Similan Island, och där snorklade vi och gick upp på ett berg som hade en otrolig utsikt.

Resans bästa köp

Tänkte lägga ut en bild på min nya, riktigt snygga väska som jag fyndade i Bangkok igår innan vi drog oss mot flygplatsen. Hade tänkt ha den som skolväska, med tanke på att jag behövde en ny och den är precis lagom stor. 
 
 

Julklappar

Tänkte att jag skulle lägga ut en bild på de julklappar som jag fick innan jag drog iväg till landet ingenstans, så kolla in. 
Jättenöjd över årets presenter. Lagom mycket också. 

Av min farbror m. familj: 300:- (finns inte med på bilden)
Av farmor och farfar: Gul adidasparfym & 500:- (finns inte med på bilden)
Av mormor och morfar: Rött ljus med bronsfat, geisha - mörk, ljus choklad & 2000:- (finns inte med på bilden)
Av mamma, pappa och syrran: One Direction skiva - Take me home, burkar till ansiktskräm, årets kalender (2013), jordgubbsparfym, bok - Sarah Dessen - Mycket mer än så & pyjamas byxor med pyjamas tröja (finns inte med på bilden)

Det var årets julklappar för min del. Ifsäg var förra årets bättre, då jag fick min språkresa till England i tre veckor. Inget kommer att slå den presenten.
Någon som har fått något speciellt som han/hon vill dela med sig av?

Vacation

Ledsen för den dåliga uppdateringen, men jag har varit i le thailande med familjen över jul och nyår och har därför inte kunnat uppdatera.
Men jag ska inte bara skylla på det. Jag har varit dålig med uppdateringen redan innan, och jag skäms för det.
Fast nu kan jag inte heller säga och lova att jag ska uppdatera bättre, utan jag säger istället att jag ska försöka att förbättra det.
Det kommer att bli mycket mer med skolan denna terminen, inte för att jag fick dåliga betyg förra terminen eller så, utan bara att jag vill få ännu bättre.
Därför kommer det att bli lite svårt, men när jag har tid över så kanske jag tittar in på bloggen och skriver något inlägg, om jag har något att skriva om såklart.

Bilder kommer även att komma upp senare på bloggen på när jag var i Thailand. Otroligt fina bilder som vi har tagit, så håll ögonen öppna.

- Julia